31. svibnja 2009.

Ado i Jure



2009. godine u slovenskom Dobrovniku kraj Bukovniškog jezera održano je Štafetno prvenstvo Hrvatske i Štafetno prvenstvo Slovenije. Treći par na prvoj kontroli su bili Ado i Jure.

30. svibnja 2009.

Drugi par na prvoj



2009. godine u slovenskom Dobrovniku kraj Bukovniškog jezera održano je Štafetno prvenstvo Hrvatske i Štafetno prvenstvo Slovenije. Nakon vodečeg dvojca na prvu kontrolu su stigli Iztok i Sidonio koji je imao treće vrijeme prve izmjene.

29. svibnja 2009.

Jurnjava do prve



2009. godine u slovenskom Dobrovniku kraj Bukovniškog jezera održano je Štafetno prvenstvo Hrvatske i Štafetno prvenstvo Slovenije. Sve prve izmjene su imale istu prvu kontrolu, a do prve kontrole je kako vidimo prvi došao Matija u pratnji Vedrana i ostatka ekipe.

24. svibnja 2009.

Neno na mostu



2009. godine na Bukovniškom Jezeru u Sloveniji na Prvenstvu Hrvatske u štafetama Neno pretrčava preko mosta. Neno i Karlo su u kategoriji M45 osvojili drugo mjesto iza štafete Međimurja.

22. svibnja 2009.

Kiki, Karlo i Neda



2009. godine u Varaždinskim toplicima, Kiki, Karlo i Neda se odmaraju pokraj ruševine rimske vile dok čekaju start precizne orijentacije.

18. svibnja 2009.

Toni utrčava



2009. godine na prvom Merzovom natjecanju na zagrebačkom Jelenovcu, toni je osvojio broncu u juniorima na Prvenstvu Hrvatske u sprintu.

15. svibnja 2009.

Damir i Ivana



2009. godine na Ključić brdu poslije Ačkovog brda, uslikao sam Damira i Ivanu na klupici. Bio mi je to inače dosta loš dan kaj se fotografije tiče jer sam pobacao skoro dvije trećine fotki koje sam okinuo tamo, međutim ova mi je baš legla i zadovoljan sam kako je ispala (moram se sam hvalit kad ni nakon 50-ak fotografija nitko nije napisao ni slova).

12. svibnja 2009.

Vatreno krštenje



Iva je svoj prvi nastup na natjecanju imala u Lipici 2009. godine i to odmah na vrtačama. Nije našla sve kontrole, ali se vratila iz šume i još k tome borbena i za utrčavanje raspoložena.

11. svibnja 2009.

Šilja



2009. na Lipici sreo sam Šilju, druga iz onih starih dobrih vremena kad smo bili mladi, brzi i kad je nas desetak iz Hrvatske, Srbije i Slovenije s pravom nosilo titulu pravog elitaša, a za svako mjesto na postolju borba je bila neizvjesna i moralo se dobro potruditi. Šilja je danas predsjednik Orijentacijskog saveza Srbije.

9. svibnja 2009.

Nikolina na zadnjoj



2009. godine na ribnjacima kraj Ključić Brda Nikolina kreće sa zadnje kontrole prema cilju. Inače, obično obrišem pola fotki kad dođem doma, al danas na Aćkovom kupu sam bio fakat indisponiran jer sam odmah po prebacivanju stiltao dvije trećine fotki koje sam snimio.

8. svibnja 2009.

Janja



2009. godine na Trianglu između dvije trke došao je Predrag sa ženom i kčerkom malo na cilj. Janja se šuljala oko mojih stvari kao mačak oko vruče kaše, a kad sam pitao što želi Predrag mi je rekao da se njoj jako sviđaju luk i strijela i začas smo se skompali. Posudio sam joj luk i strijelu, a ona me nagradila lijepim osmjehom.

4. svibnja 2009.

Na dva mala



2009. u Varaždinskim Toplicama na drugom danu natjecanja Triangl, u pauzi između jutarnjeg sprinta i popodnevne precizne orijentacije dečki su kratili vrijeme haklom na dva mala. Na slici su Antun, Nikola, xyz, Marko i Luka